Sunday, February 28, 2010

MY SON!


Hristian...born 27.02.2010 :)

Sunday, February 21, 2010

Wednesday, February 17, 2010

Tales of Avalon-pinup


For Tales of Avalon :)

ТХЕ МИЧО во кафе "ЛИ"
Од понеделник 22.02.2010 во кафе "ЛИ" во Скопје ке бидат изложени неколку мои дела.
На кој му се пие кафе и му се гледаат моите глупости по ѕидовите бујрум :)
Повеќе информации ОВДЕ!

Monday, February 1, 2010