Friday, September 28, 2012

HOBBIT POSTER!

Hobbit movie poster fanart...i had to put Bilbo too. If someone want to print it there is hi-res file HERE!


Thursday, September 6, 2012

Saturday, September 1, 2012

Skopjedesign Week 2012

Во рамките на Skopjedesign Week 2012 ,недела 9 септември во 16 часот,јас,Здравко Гиров и Александар Русјаков ке држиме предавање на тема Македонски Стрип,кој е расположен-добредојден е :) . Повеќе информации на темава ОВДЕ!