Friday, October 26, 2012

МАКСТРИПОВИ РЕАКЦИЈА!

Самонаречениот стрип цента од Велес извесен период се однесува крајно некоректно кон македонскиот стрип....Ова е официјална реакција на здружението "макстрипови"
Повеќе информации ТУКА!


Tuesday, October 16, 2012

ЕДНООКИ СЕЗОНА 8!

21.10.2012

Ју вин ор ју дај!

Tuesday, October 9, 2012