Saturday, September 1, 2012

Skopjedesign Week 2012

Во рамките на Skopjedesign Week 2012 ,недела 9 септември во 16 часот,јас,Здравко Гиров и Александар Русјаков ке држиме предавање на тема Македонски Стрип,кој е расположен-добредојден е :) . Повеќе информации на темава ОВДЕ!


No comments: