Friday, October 26, 2012

МАКСТРИПОВИ РЕАКЦИЈА!

Самонаречениот стрип цента од Велес извесен период се однесува крајно некоректно кон македонскиот стрип....Ова е официјална реакција на здружението "макстрипови"
Повеќе информации ТУКА!


No comments: