Saturday, January 24, 2009

МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ!!!!!!


КОНЕЧНО ПОСЛЕ ПОДОЛГО СПРЕМАЊЕ....НАЈНОВИ ИНФОРМАЦИИ ОД СВЕТОТ НА СТРИПОТ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК
WWW.MAKSTRIPOVI.COM
МАКЕДОНСКИ СТРИП ФОРУМ! :)

No comments: